Mat- og vinkveld

Bobler til manchego, skinke, og tapas generelt ​​

ca. et minutt

Vi bruker ofte bobler som aperitiff, men hvilke bobler fungerer egentlig til hva. Denne gangen tester vi ut typisk spansk tapas......

Bobler til manchego, skinke, og tapas generelt ​​

Vi bruker ofte bobler som aperitiff, men hvilke bobler fungerer egentlig til hva. Denne gangen tester vi ut typisk spansk tapas som Manchego og spansk skinke med Cava. Vi hiver inn noen oliven og tester også med verdens beste og enkleste snack: pan tomat con ajo.​

(Snack, vin og livesmaking 30.12.2020)

Råvarer

Tapas og pa tomat con ajo:

  • Serranoskinke
  • Manchego
  • 1 hvitløksfedd
  • Litt olivenolje.
  • Smaksatt oliven og marinerte oliven.
  • 2 modne plommetomater.

Metode: Pan con tomate y ajo

  1. Knus hvitløk og tomat sammen og ha på litt eddik, olivenolje og salt.
  2. La blandingen stå i ca. 30 min.
  3. Stek skiver av surdeigsbrød på begge sider i stekepanne på medium + temp.
  4. Til LIVE smakingen: Hold skiver lune i ovnen på laveste temp.
  5. Bruk tomat og hvitløks-blandingen som et slags pålegg.

Anbefalt vin:

Pedregosa Reserva Millésimé Brut Nature 2017 (varenummer ) 181,90 kr, vi smaker også Ferrari Trento Brut (varenummer 4561601) 225,00 kr.

Se fremgangsmåte av snacken:


Se opptak av livesmaking: