Arrangementer

Velkommen til unike vinsmakinger midt i Bergen sentrum.

Hjertelig velkommen til vinsmaking med og hos Ypper

Vi holder jevnlige vinsmakinger for åpent publikum i våre nye lokaler i Kong Oscars gate 66 i Bergen.

Vi har mange ulike smaker som passer for både for nybegynnere og erfarne smakere.


Bergen: Petnatt 22. mars 2024

Fredag 22. mars 2024 arrangerer vi vinmessen "Petnatt" i Grieghallen i Bergen.

Med billett til arrangementet står du fritt til å besøke og smake vin fra alle stands på arrangementet.

"Petnatt” er en vinmesse med fokus på rene og naturlig fremstilte viner. Du får smakt røde, hvite, oransje og musserende viner – en fin miks av økologiske, biodynamiske og naturviner.

Messen er en av Norges mest spennende og innholdsrike, der meget engasjerte og faglig dyktige importører møter et kvalitetsbevisst og engasjert publikum.

Dette blir garantert en nydelig kveld med mye god og ikke minst, ekslusiv vin på de ulike standsene.

Messen begynner kl.17.00 og er ferdig kl. 20.00. Årets etterfest arrangeres på vinbaren "Hoggorm" like ved Grieghallen.

Inngangsbilletten gir deg fritt tilgang til over 100 ulike kvalitetsviner på messen.

Hjertelig velkommen!

Petnatt 2024 @TicketCo
Hjertelig velkommen til Petnatt 2024!Fredag 22. mars 2024 arrangerer vi vinmessen “Petnatt” i Greighallen i Bergen. Med billett til arrangementet står du fritt til å besøke og smake vin fra alle stands på arrangementet. “Petnatt” er en vinmesse med fokus på rene og naturlig fremstilte viner. Du får smakt røde, hvite, oransje og musserende viner – en fin miks av økologiske, biodynamiske og naturviner. Messen er en av Norges mest spennende og innholdsrike, der meget engasjerte og faglig dyktige importører møter et kvalitetsbevisst og engasjert publikum. Dette blir garantert en nydelig kveld med mye god og ikke minst, ekslusiv vin på de ulike standsene. Messen begynner kl.17.00 og er ferdig kl. 20.00. Årets etterfest arrangeres på vinbaren “Hoggorm” like ved Greighallen. Inngangsbilletten gir deg fritt tilgang til over 100 ulike kvalitetsviner på messen. Hjertelig velkommen!

Bli med på petnatt her!


Leikanger: "Smaken av Frankrike" 16.mars 2024

Hjertelig velkommen til en herlig kveld med fransk mat- og vinkultur i fokus på Sognefjord hotell på Leikanger lørdag 16.mars 2024.

På kjøkkenet lagar Joakim en fyldig og vinterlig meny. Dette blir en festkveld med ekte fransk brasserie-mat der du kan forventa deg mye i tillegg til selve maten og stemningen.

Du skal kosa deg med maten, sammenligne viner, generelt ha det greit, og kanskje til og med få med deg litt vinkunnskap. 

Ekspertene Ove og Anniken blir under, og etter middagen og kan svara på det aller meste når det gjeld vin og meny. 

Dette får du:

  • Innføring i vinsmaking med en aperitiff og snacks av Ove og Anniken
  • En tre-retter på ekte fransk brasseri-stil
  • Det blir servert to franske hvitviner til forretten og to rødviner til hovedretten
Smaken av Frankrike på Sognefjord Hotel @TicketCo
Velkommen til ein herleg kveld med fransk mat- og vinkultur i fokus På kjøkkenet lagar Joakim ein fyldig og vinterleg meny; med fisk og hummer i kraft til forrett, creme brulée til dessert og ei av verdas mest velsmakande og kanskje “franskaste” rett: *Canard a l’*orange, and i appelsinsjy til hovudrett. Avslappa vinsmaking og tre-rettarsDette vert ein festkveld med ekte fransk brasserie-mat der du kan forventa deg mykje i tillegg til sjølve maten og stemninga. Før middagen får du ei rask innføring i vinsmaking med ein aperitiff og snacks. Til sjølve middagen vert det servert to franske kvitvinar til forretten og to raude til hovudretten. For å halde vinsmakinga i forkant, og losa deg trygt gjennom vinane, kjem Anniken England og Ove Svendsen frå Ypper. Dei har begge undervist på vinkelnerstudiet, der Ove også har spesialisert seg på mat og drikke i kombinasjon. Dette vert ei avslappande og usnobbete kveld, som passar både dei som er nysgjerrige på vinsmaking og dei meir erfarne. Kjekt å vite om vinDersom nokon ønsker fisk i staden for kjøt kan det sjølvsagt ordnast. Dei med allergi kan og melda dette inn på førehand. Det vert ein kjekk og lærerik kveld. Du skal kosa deg med maten, samanlikna litt vinar, generelt ha det greit, og kanskje til og med få med deg litt vinkunnskap. Ekspertane Ove og Anniken blir verande under, og etter middagen og kan svara på det aller meste når det gjeld vin og meny. Hjarteleg velkommen til Sognefjord Hotel og “Smaken av Frankrike”. Helsing vertskapet, Joakim, Emilie, Anniken og Ove. Pris: 1390,-

Hjertelig velkommen til arrangement!