Hvem er Ypper?

Vi er to profesjonelle vinkelnere som på en lettfattelig måte deler våre beste mat- og vinerfaringer.

Ove Svendsen holder et vinglass og smiler

Ove Svendsen

Ove Svendsen er utdannet vinkelner og foreleser hos Norsk Sommelier Utdannelse når både grunnkurs vin og sommelierutdannelsen avvikles i Bergen.
Etter over 20 år i restaurantbransjen har han spesielt lang erfaring med det å
sette sammen mat og drikke i kombinasjon.

Ove skriver også en ukentlig matspalte i Bergensavisen.

Anniken England holder et vinglass og smiler

Anniken England

Anniken England er utdannet vinkelner og er fra Leikanger i Sogn.
I tillegg til å drive med konsultering, salg og rådgivning innenfor vin, er hun er
også siviløkonom fra NHH, der hun også har bidratt til flere forskningsprosjekter
om smak.


Hun lager også sitt eget eple-brennevin under navnet "Stæjl"!

Lyst å stille oss et spørsmål?

Kontakt oss