Mat- og vinkveld
Perfekt snack til Sauvignon Blanc
•
ca. et minutt
De gratinerte rekene gjør come back i følge overraskende vinvenn fra New Zealand.
![Perfekt snack til Sauvignon Blanc](/content/images/size/w1200/2022/08/IMG_2523@0.5x.jpg)
Så enkelt og så godt: Hvem skulle tro at de gode, gamle gratinerte rekene fra 90-tallet skulle gjøre come back med en skarve sauvignon blanc?
Ingredienser til 2 personer
- 6 ss. Creme Fraiche
- 6 ss. reker
- 100 gram revet ost
- 1 fedd hvitløk
- 1/2 sitron
- Eventuelt syltet jalapenos
- Salt, sukker, pepper, eventuelt muscat og cayennepepper
- Pynt med timian
Metode
- Finhakk hvitløken og sylt med sitronsaften og en klype salt og sukker
- I en bolle: rør inn reker og nesten all osten inn i creme fraiche.
- Tilsett hvitløkssyltingen og ha i ildfast form
- Riv masse parmesan over.
- Bak i ovnen på 185 grader ca. i 12 minutter.