Fredagstipset

Glem alt, kjøp reker og riesling

Tre nydelige viner til reker samt et proft smaketips du må teste.

Glem alt, kjøp reker og riesling
Rekesmørbrødet blir fort glemt i all grillreklamen. Reker er fremdeles en av våre beste råvarer. 

Å sette ord på mineralitet

Til tross fokusen på fancy marinader, amerikanske kjøttstykker og grill generelt skal vi verken glemme eller undervurdere den gode gamle reken. Og når man har reker er verdens beste reke-vin selvsagt et must.

Dagens fredagstips anbefaler tre viner fra basis samt lærer deg et triks til hvordan du blir bevisst på en av de vanskeligste "smakene" å sette ord på: nemlig, mineralitet.

Dette innlegget er kun for medlemmer!

Nå lurer du kanskje på hvordan du blir medlem? Det er enkelt! Klikk her. Hvis du lurer på hva mer som inngår i medlemskapet, så kan du se det her.

Bli medlem

Er du allerede medlem? Logg inn