Arrangement

Vinmesse i Bergen

2 minutter

"Early bird" rabatt til stor vinmesse i Bergen. Velkommen til Petnatt 2024!

Vinmesse i Bergen
Stor vinmesse i Bergen - smak over 100 røde, hvite, bobler og oransje på en og samme billett.

Blir du med oss på vinsmaking?

Er du i Bergen den 22. mars kan du få med deg vinmessen "PetNatt" i Grieghallen.

Og ja, selv om navnet indikerer at det vil være litt bobler å smake på, vil det også være hvite, røde og oransje viner å prøve.

Petnatt er en vinmesse som fokuserer på rene og naturlige viner. Vinene du kommer til å oppleve vil være helt naturlige, øko eller bio eller en blanding av alt dette.

Messen er kjent for en meget høy standard og kvalitet. Med en billett til messen står du fritt til å besøke alle stands og smake alt importørene presenterer.

Vi holder til i Peer Gynt salen i Grieghallen fredag 22. mars. Messen begynner kl. 17.00 og er ferdig kl. 20.00.

NB! Kjøper du billett (ord. pris 550,-) før søndag 25. mars får du en "early bird" rabatt og billetten til 490,-

Hjertelig velkommen!

Her får du billetter til Petnatt!

Petnatt 2024 @TicketCo
Hjertelig velkommen til Petnatt 2024!Fredag 22. mars 2024 arrangerer vi vinmessen “Petnatt” i Greighallen i Bergen. Med billett til arrangementet står du fritt til å besøke og smake vin fra alle stands på arrangementet. “Petnatt” er en vinmesse med fokus på rene og naturlig fremstilte viner. Du får smakt røde, hvite, oransje og musserende viner – en fin miks av økologiske, biodynamiske og naturviner. Messen er en av Norges mest spennende og innholdsrike, der meget engasjerte og faglig dyktige importører møter et kvalitetsbevisst og engasjert publikum. Dette blir garantert en nydelig kveld med mye god og ikke minst, ekslusiv vin på de ulike standsene. Messen begynner kl.17.00 og er ferdig kl. 20.00. Årets etterfest arrangeres på vinbaren “Hoggorm” like ved Greighallen. Inngangsbilletten gir deg fritt tilgang til over 100 ulike kvalitetsviner på messen. Hjertelig velkommen!

Mvh.