Arrangement

Vin i gaten: Sjokolade spesial

2 minutter

Vinsmaking 14. februar i Bergen: Sjokolade spesial!

Vin i gaten: Sjokolade spesial

Vinsmaking i Bergen

Hjertelig velkommen til smaksrik sjokolade og kvalitetsvin rundt langbordet i Kong Oscars gate!

Torsdag 14. februar - på selveste Valentines day inviterer vi til herlig vinsmaking.

Sommelier Ove Svendsen og kokk, Janne Sørheim deg kyndig og lettbeint gjennom fem rågode sjokolade-smaker med følge av fem kvalitetsviner.

Dessertene og kakene er hjemmelagde, og vinene går fra de helt tørre til de gradvis mer sødmefulle.

Hyggelig og lærerikt

Smakingen er selvsagt en hyggelig Valentines gave, men passer aldeles strålende for alle som elsker rødvin og sjokolade. Kom alene, eller ta med deg de du vil.

Målet for kvelden er å smake vin, spise deilig sjokolade og ha det hyggelig i vintermørket. Dette er et intim vinsmaking rundt langbordet og vi har kun 24 plasser tilgjengelig.

Ingen forkunnskaper nødvendige, Janne og Ove kan svare på det aller meste det skulle være spørsmål vedrørende oppskrifter eller vinvalg til sjokolade.

Hjertelig velkommen!

Pris: Kr. 590,-

Kjøp billetten din på TicketCo.

Vin i gaten: Sjokolade spesial! @TicketCo
Vin i gaten: Sjokolade spesialVelkommen til Kong Oscars gate i Bergen og en hyggelig kveld med intense viner og smaksrik sjokolade rundt langbordet.Denne kvelden tar sommelier Ove Svendsen og kokk, Janne Sørheim deg kyndig og lettbeint gjennom fem rågode sjokolade-smaker med følge av fem kvalitetsviner. Dessertene og kakene er hjemmelagde, og vinene går fra de helt tørre til de gradvis mer sødmefulle. Smakingen er selvsagt en hyggelig Valentines day gave, men passer aldeles strålende for alle som elsker rødvin og sjokolade. Kom alene, eller ta med deg de du vil. Målet for kvelden er å smake vin, spise deilig sjokolade og ha det hyggelig i vintermørket! Ingen forkunnskaper nødvendige.Janne og Ove kan svare på det aller meste det skulle være spørsmål vedrørende oppskrifter eller vinvalg til sjokolade.Dette er et intim vinsmaking rundt langbordet og vi har kun 24 plasser tilgjengelig. Hjertelig velkommen! Pris: Kr. 590,-