Fredagstipset

Sjømatvinen over alle?

Perfekt vin til sjømat, tre kreative "vrier" på blåskjell og vinene du trenger.

Sjømatvinen over alle?
Fra Frankrike eller Belgia? Uansett hvor Moules frites er fra så er pommes frites og aioli er nydelig til blåskjellene.

Er champagne best?

Muscadet er en tørr vin fra Loire og har ingenting med den noe blomster- og parfymeduftenede variasjonene på druen "Muscat". Faktisk heter druen "Melon de Bourgogne", ganske forvirrende siden den har lite med Burgund å gjøre.

Muscadet er uansett godt egnet til all sjømat, inkludert blåskjell og østers. Men, er det ikke sånn at vi bør ha champagne til østers?

Dette innlegget er kun for medlemmer!

Nå lurer du kanskje på hvordan du blir medlem? Det er enkelt! Klikk her. Hvis du lurer på hva mer som inngår i medlemskapet, så kan du se det her.

Bli medlem

Er du allerede medlem? Logg inn