Kurs

Riesling

ca. et minutt

Hva kjennetegner Tysklands store drue, Riesling? Og hva lukter og smaker vin laget på denne druen? Når du smaker vinen til den anbefalte retten vil du for alvor begynne å forstå grunnsmakene og hvordan de påvirker anbefalt matkombinasjon.

Riesling
Om druen Riesling som du i hovedsak kjenner fra Tyskland. 

Her finner du en introduksjon til Tysklands store drue, Riesling. I første del, video 1, får du en introduksjon til druen og analyse av anbefalt vin. I video to tar vi for oss mat og vin i kombinasjon. Vedlagt finner du anbefalt snack med råvareliste og fremgangsmåte.

Om druen og analyse

Hva kjennetegner Tysklands store drue, Riesling? Og hva lukter og smaker vin laget på denne druen? Når du smaker vinen til den anbefalte retten vil du for alvor begynne å forstå grunnsmakene og hvordan de påvirker anbefalt matkombinasjon.

Til denne modulen anbefaler vi å ha:

Mat og vin i kombinasjon


Denne matkombinasjonen virker veldig enkel, men det er også de beste kombinasjonene. Når vi tester vinen og rekene sammen kommer vi til å forstå veldig mye mer av hvordan mat og vin fungerer sammen. Eksperimentet vårt kommer til å gjøre noe med hva du serverer av vin til både reker og krabbe i sommer.