Fredagstipset

Reke- og avokadosalat med hvitt fra Côtes Catalanes

En kjapp rett laget på noen minutter, servert med en frisk og konsentrert fransk hvitvin til.

Reke- og avokadosalat med hvitt fra Côtes Catalanes
En enkel reke- og avocadosalat sammen med en frisk hvitvin blir ikke feil.

Maten løftes av vinen

Sommeren er her, selv om det kanskje ikke virker sånn alltid. Men, når den tid kommer er det tid for lette, forfriskende måltider med saftige hvitviner.

En av våre favoritter er en deilig reke- og avokadosalat, som kombinerer friskhet med mange forskjellige teksturer. Maten løftes med en rimelig godt laget hvitvin fra den franske vinregionen Côte Catalanes.

Dette innlegget er kun for medlemmer!

Nå lurer du kanskje på hvordan du blir medlem? Det er enkelt! Klikk her. Hvis du lurer på hva mer som inngår i medlemskapet, så kan du se det her.

Bli medlem

Er du allerede medlem? Logg inn