Nyheter på polet

Franske kraftpakker til høstviltet

Spesialslippet 1. september gir supre kjøp til biff og vilt til rundt 300 kroner.

Franske kraftpakker til høstviltet
Deilige og saftige røde viner til rundt 300 på polets spesialslipp. Lansering: 1. september online og i butikk. 

Til de mørkeste av mørke høstkveldene

De er store, mørke, intenst smakfulle og heftige. Liker du vilt-vennlige viner med skikkelig trøkk er har du mye glede deg til fra 1. september og utover.

I morgen, fredag 01.09, starter salget på spesialbutikkene. Nettbutikken åpner 07.00.

"Hemmelige" vinregioner

Noen vintyper kan være, hva skal man si... underveldende – og av og til kan man faktisk lure på hva man egentlig har betalt for.

Så er i alle fall ikke tilfelle for vinene vi omtaler i dag. Her er det bare er bare å gjøre seg klar for noen viner til rundt 300 kroner som det virkelig er trøkk i.

Gode kjøp setter vi alle pris på, og ekstra gode kjøp finner vi gjerne i viner fra mindre kjente området. Vinmonopolet har på dette spesialslippet valgt å satse på viner blant annet fra Languedoc-Roussillon – det er faktisk ganske lurt av flere årsaker.

Ikke så mange som er kjent med toppvin fra Sør-Vest Frankrike, og nettopp fordi de er litt "hemmelige" kan prisen være lavere enn andre vinområder som ellers får mye av oppmerksomheten. I tillegg er det snakk om et flott vinområde som blant annet er velsignet med mye sol og varme. Det betyr solmodenhet i druene.

Vi snakker ikke sommerviner her. Dette er de aller fyldigste, saftigste og tanniske kjøttvinene du trenger til de mørkeste av mørke høstkveldene.

Dette innlegget er kun for medlemmer!

Nå lurer du kanskje på hvordan du blir medlem? Det er enkelt! Klikk her. Hvis du lurer på hva mer som inngår i medlemskapet, så kan du se det her.

Bli medlem

Er du allerede medlem? Logg inn