Arrangement

"Lekker" smaking i Bergen!

ca. et minutt

I Bergen den 2. september gir hele 20 forskjellige småskala vinprodusenter deg smaksprøver fra noen av Sør Afrikas aller beste viner.

Stor vinsmaking 02. september 2022 i Bergen

Unik vinsmaking – midt i Bergen sentrum

"Lekker in Bergen" er en vinsmaking i Bergen med lave skuldre og med viner av meget høy kvalitet.

Hele 20 forskjellige småskala vinprodusenter gir deg smaksprøver fra noen av sørafrikas aller beste viner.

Adresse for dagen er Kode 1 aka. “Permanenten” i Bergen sentrum. Billetten gir deg fri tilgang til byggets øverste etasje der du fritt og uten kjøp av ekstra bonger kan vandre rundt og smake vinene.

Aldri før har så mange familieprodusenter tatt turen til Bergen, og aldri før har sørafrikansk vin vært mer i vinden enn det den er akkurat nå!

Hva smaker vi?

I Sør Afrika lager man rødt, hvitt og musserende viner.

Av hvite druer lager man ofte vin av druene Chenin Blanc og Chardonnay, men også andre internasjonale hvitvinsdruer blir brukt og vil være tilgjengelig på messen.

Av rødt, vil det være både trend-druer som Pinot Noir og Grenache, men også klassiske stjerner som Cabernet Sauvignon, Syrah og Cinsault i glasset.

Er du glad i moden og saftig frukt skal du også se opp for den unike sørafrikanske druen “Pinotage” som for tiden får en fullstendig “make over” i hendene på de beste produsentene.

Velg billetten som passer!

For at du skal ha god plass og ha tid til å slå av en avslappet vinprat med produsentene, har vi organisert smakingen i to omganger.

For de som kommer fra jobb, eller skal videre på middag, begynner første pulje kl.15.30. Smakingen varer frem til 18.00.

Andre pulje begynner kl. 18.30 og varer til 21.00.

Her kan du sikre deg "Early Bird" billetter!

“Lekker in Bergen” er årets vin-happening i Bergen. Vi gleder oss veldig til å gjøre alt klart for deg på den store vindagen.

Mvh.