Nyheter

Derfor elsker vi naturvin!

2 minutter

Petnat, oransjevin og ufiltrert rødvin. Hvorfor elsker så mange naturvinen?

Derfor elsker vi naturvin!
Yppers naturvinskurs starter opp den 15. februar. Bli med på en nydelig opplevelse! 

De siste årene har vi sett intet mindre enn en naturvinsrevolusjon i Norge. Hva er det med naturvinen som gjør den så uimotståelig for så mange?

Det som mange oppgir som grunn at det selvfølgelig er bra at ikke vi fortsetter å skade miljøet ved å bruke kjemiske sprøytemidler, men mer viktig er selve smaken.

I begynnelsen var det flere produsenter som hadde utfordringer med både renhet, duft og smak på sine viner, men med tiden har kvaliteten økt betraktelig og på smakinger i dag er det kun et fåtall som har avvik i duft aller smak.

En av de mest solgte hvitvinene i Norge er naturvinen "Heideboden" fra østerriske Meinklang. 

Høy kvalitet!

De beste naturvinene i Norge er dermed flotte viner, som i tillegg til både smak og duft kan skilte med en bærekraftig tilnærming til vinproduksjon.

Dette er kanskje den aller viktigste grunnen til at så mange forelsker seg og vi så smått begynner å kalle det en norsk naturvinsrevolusjon.


Høy kvalitet er også grunnen til at vi i  Ypper inviterer til kurset akkurat nå og ikke for fem år siden.

Det er altså nå det skjer og vi føler at det er på høy tid at flere som elsker gode smaker også får øynene opp for disse utrykksfulle og nydelige vinene.


Bli med oss på smaking!

Den lureste måten å lære om hvilken som helst vin på er å smake med en smaksguide som gir deg plass til å oppleve ditt eget smaksapparat.

Og akkurat på denne måten holder vi faktisk kurs hos oss i Ypper – til applaus fra våre meget lojale medlemmer og superfornøyde vinelskere.

Så bli med på kurs! Det begynner den 15. februar. Dette er viner du ikke kommer til angre på at du fikk smake!

Mvh.