Du er herved invitert!

3 minutter

Litt ekstra glad i god mat og vin? Hjertelig velkommen til vårt vinfelleskap på nett.

Du er herved invitert!

Vi kickstarter vinåret 2024!

2023 er på veis ende og det betyr at vi blant annet har tilbud for oppstart av vinåret hos "Mat- og vinkveld med Ypper" og påmelding til årsabonnement.

Et medlemskap hos oss er en perfekt pakke som gir deg mestring, lærdom og skreddersydd kvalitetstid to ganger i måneden fra januar til desember. 👌

Lær om vin og mat - i egen stue!

I løpet av året har vi lett, funnet og satt mange gode mat- og vinkombinasjoner, og i 2024 har vi bestemt oss for at det skal bli enda flere og enda bedre mat- og vinopplevelser.

I en travel hverdag kan du lære om vin i din egen stue. Hvorfor?

  • Det blir etterhvert kostbart å dyrke hobbyen sin til restaurantpriser.
  • Det finnes kanskje ikke et godt nok faglig tilbud der du bor? Eller for mye styr med en bytur?
  • På sendingene våre kan du ta med deg hvem du vil gratis og samtidig stille oss dine spørsmål om vinen og maten "live" via chatfunksjonen.
  • Du vil ta kunnskapen du allerede har om vin opp et betydelig hakk men vil kose deg mens du gjør det.

I 2023 kunne våre medlemmer glede seg over å ha mestret blant annet dette:

  • Mestre hollandaise saus fra bunn til "Eggs Benedict" og til årgangsbobler fra Østerrike.
  • Smakt og opplevd hvordan en moden 10 år gammel malbec er med oksehale-ragu. 😍
  • Smakt en «hemmelig» italiensk hvitvin til fritert brød og en enkel tomatvinaigrette.
  • Laget en supergod hjemmeversjon av «Adana kebab« og smakt den til sommerlig sørafrikansk rødvin.

Og mye mye mer!

Vinkunnskap + kokketriks

"Mat- og vinkveld med Ypper" er for deg som vil nyte, lære og mestre mer hva som er kvalitet i vin, hva som gjør en god mat- og vinkombinasjon og ikke minst, ha kokketriksene på innerlomma slik at du vet hva som skal til for å heve hvert måltid!

Det handler om å sette skikkelig pris på de fine tingene i livet.

Å oppdage smak på denne måten oppleves for de fleste som en stor øyeåpner og en virkelig og varig oppskalering av livsgleden.

Vi som jobber med "Mat- og vinkveld med Ypper" er begge utdannede vinkelnere som også underviser vinkelner-studenter og skriver om mat og vin for flere publikasjoner.

Slik gjør vi det:

  • Du melder deg på og får anbefalt vinliste. Vi smaker en vin pr. smaking.
  • En uke før får du tilsendt en anbefalt rett med enkle og rimelige råvarer du får kjøpt på de fleste dagligvarer. Det er triksene og teknikkene vi gir deg som er hemmeligheten.
  • Du setter av annenhver torsdag fra kl.20.00 - 21.00. Kan du ikke delta så kan du se smakingen i opptak når det passer.

Mens du nyter, lærer og mestrer, kan du også inkludere dine nærmeste, en vennegjeng, vinklubben, eller rett og slett ta en time-out helt på egen hånd.

Og det beste av alt, i følge våre medlemmer er hver smaking et høydepunkt i hverdagen!

Blir du med?

Anbefalt vin og matrett for de to første kveldene i januar er allerde satt.

Gled deg, for disse vinene er noe av det beste vi har smakt innen hver kategori. Samtidig er rettene så enkle å lage at du garantert får de til.

Sett av en time disse datoene:

  • Torsdag 11.januar - Temaet er Barbera fra Piemonte
  • Torsdag 25.januar - Temaet er Chenin blanc fra Sør-Afrika

På vinlistene får du noen av norges beste kjøp innen hver kategori og tilgjengelighet. Snittprisen er rundt 250,-. Dette er skikkelige kvalitetsviner.

Du er hjertelig velkommen til å være en del av Norges kjekkeste og mest lærerike vinfellesskap!

Du blir med på to måter:

  1. Ingen bindingstid: Er du i tvil, anbefaler vi at du tester ut en måned til 490 kr, uten bindingstid. Å melde seg av er ekstremt enkelt og du gjør det selv på nettsiden og uten innblanding fra oss.
  2. Du blir med hele året: Er du av typen som vil kjøre på og allerede er klar for store mat- og vinopplevelser, mestring og prima kvalitetstid i 2024, kan du frem til torsdag 21.desember kl.22.00 handle årsabonnementet vårt til 3.990 kr. Gjør du det på denne måten så sparer du tilsvarende fire månedspriser (Kr 1.890,-)

Bli en del av Norges kjekkeste og mest læringsrike vinforum her!

Som medlem av “Mat- og vinkveld med Ypper” får du alt i en pakke!

Etter påmelding får du de to anbefalte vinene for januar OG innlogging til din portal der du allerede har:

  • 50 forskjellige vinsmakinger med anbefalte viner og gode oppskrifter.
  • Introduksjon kursvideo til hvitvin.
  • Introduksjon kursvideo til rødvin.
  • Introduksjon kursvideo til bobler.
  • Introduksjon kursvideo til de mest kjente druene (6 forskjellige) med en anbefalt mat til.
    • Riesling
    • Sauvignon blanc
    • Chardonnay
    • Pinot Noir
    • Sangiovese
    • Nebbiolo
  • Introduksjonskurs til naturvin
  • Og mye, mye mer.

Vi vil gjerne ha deg med! Her kan du melde deg på!

Mvh.