Kurs

Mat og vin i kombinasjon

ca. et minutt

I denne modulen skal vi ta for oss grunnregler for mat og vin i kombinasjon. Du vil få en systematisk innsikt i hva man tenker når man setter vin og mat sammen.

Mat og vin i kombinasjon
Mat og vin i kombinasjon 

Vinanalyse

I denne modulen skal vi ta for oss grunnregler for mat og vin i kombinasjon. Du vil få en systematisk innsikt i hva man tenker når man setter vin og mat sammen.

Første video gir deg kort informasjon om anbefalt vin, drue, område, produsent og selvsagt en rask analyse av vinen.

Til denne modulen anbefaler vi å ha:

  • Anbefalt vin: Coffele Castel Cerino Soave Classico 2020 (varenr. 4546901),  172,00 kr (del 1 og 3)
  • Anbefalt snack: Parmaskinke, honningmelon, brød og et eple (til video 3)

De tre viktigste reglene

Teori i praksis

I denne videoen smaker vi vinen til parmaskinken, honningmelon, eple og litt brød.

Vedlagt finner du analyseskjema for mat og vin i kombinasjon.

De 10 siste reglene

Denne videoen tar for seg de siste 10 reglene for mat og vin i kombinasjon. Heretter skal vi teste ut mat og vin i kombinasjon i praksis.