Hvilken mat til høstens viner?
Hva passer til hva? Du inviteres til en hyggelig time med smaking og vinsnakk om høstens mat og viner.

Riktig drue til riktig rett
Den beste måten å komme seg over at sommeren er forbi, er selvsagt begynne å glede seg til høsten.
Og det aller beste med høsten, synes i alle fall vin matelskere er all den deilige høstmaten vi skal spise.
For å ikke snakke om vinene!
Vi inviterer til en ca. times online trivelig prat om noen utvalgte vindruer og hvilken høstmat de kan prøves med. Vi skal snakke om Nebbiolo, Syrah, Sangiovese, Tempranillo og ikke minst Pinot Noir.

Selvsagt skal vi også smake litt sammen!
Under sendingen kommer vi til å smake og analysere en flott vin fra Rhône. Lurer du på hvilken?
Meld deg opp til smakingen og finn ut!
Smakingen er gratis (bortsett fra vinen, selvsagt). Etter påmelding sender vi deg også zoom-link og det hele.
Hjertelig velkommen!
Dato: 31. august
Klokkeslett: 20.00