Ostesmørbrød og Barbera
I januar trenger vi trøst: Inne-trøst, med piemontesisk i glasset og komfortabel mat som tar kort tid å lage.
I januar trenger vi trøst: Inne-trøst, med piemontesisk i glasset og komfortabel mat som tar kort tid å lage.
Perfekt til nyttårsfeiringen: En av verdens beste og mest sofistikerte velkomstsnacks lager seg helt selv.
Hektisk? Denne ti år gamle, konsentrerte malbec'en fra Argentina er akkurat det du trenger når alt julemaset har gitt seg. #denfølelsen
Mat- og vinkveld 11 jan. 2024 - En klassisk pasta carbonara med fyldig barbera. Årets første smaking blir en klassisk en, tror vi.
Litt ekstra glad i god mat og vin? Hjertelig velkommen til vårt vinfelleskap på nett.
Tips til verdens enkleste smørsaus pluss en råbra burgunder under 250 kroner.
Her har du tilgang til opptak av julevinsmakingen.
En fyldig smaksbombe til andebryst eller confit.
Ribbe, pinnekjøtt eller riskrem? Her er våre vinanbefalinger til julematen.
Klarer du denne sausen, klarer du alt.
Stemmer det virkelig at riesling er en av julens aller sikreste vinkort?
En vinterlig oksehalerett med moden malbec fra Argentina. Det er bare å glede seg.
Skal du ha dette superkjøpet må du være kjapp. Men fremdeles er det flasker igjen i hyllene.
Smaksrik mat? Denne hvite bordeauxen gjør jobben for rundt 200 kroner.
Hvilken beaujolais nouveau skal du handle på slippet i morgen? Her er våre beste anbefalinger!