
Torsk med kaperssmør og aligoté
Litt deilig fisk og superenkel smørsaus testes til burgunds "Aligoté".
Litt deilig fisk og superenkel smørsaus testes til burgunds "Aligoté".
Hva smaker vi etter i pinot noir? Og hva spiser vi til? Og hvilken skal vi ha denne helgen?
Liker du hvit pizza? Denne anvendelige og rimelige hvite vinen er perfekt til.
Mat og vinkveld 19.10.23: Svineribben får en asiatisk drakt til vår saftige Côtes du Rhône.
En lys rød, elegant og saftig sicilianer som til og med kan passe kjøttkakene.
En solmoden viltvin i fåreklær til Kr. 178,- fra Rhône.
To nydelige chardonnayer som passer til verdens beste saus.
Mat- og vinkveld 5. oktober: Umami og mineraler. Vi tester blåskjell med en stram portugisisk hvit fra Dao.
Ray kommer hele veien fra Australia på norgesferie. Vi smaker fem av hans viner.
En naturvin fra basisutvalget som bør prøves
Syrah er en typisk vilt-vin, men også ofte brukt til lam. Vi tester med en vri på lammebogen.
Solmodent og fyldig og gjerne til en lett kremet kjøttgryte.
Ny vinliste er klar for høsten 2023!
En av høstens topp-kjøp. En rimelig oransjevin som bare må prøves, og gjerne til lys pizza med bacon eller modne oster.
Hverdags-chianti til 150 kroner, rimelig hvit burgund, saftig fra Portugal, solmodent rødt og en helt rå oransjevin.