Velkommen til gratis webinar!

I tider med mye mat- og drikkefokus er det mange som har spørsmål til oss sommelierer.

 

For eksempel hvordan vi setter ord på det vi lukter i glasset, eller kanskje hvordan vi presist beskriver smaksfenomener som fyldighet eller modenhet. 

 

Vi har laget et lite webinar til deg som lurer på dette, og kanskje noen flere ting når det gjelder mat og drikke.

 

Webinaret er helt gratis og du melder deg på under. 

 

YPPER / DRUEFIN AS

 

Vestre Torggate 11, 5015 Bergen

Org. nr. 918995986

epost(a)ypper.no

VÅRE KUNDER:

 

Norsk Sommelier Utdannelse, Netlife Design Bergen, Bergensavisen, Horeca Magasinet, Nores, Matarena, Utdanningskontoret for hotell- og restaurantfag, Hanen, Cap Gemeni, Ernest & Young, Myldring, Kule kvinns, Kravia, De Bergenske, Sweco Norge, Luster Sparebank, Mannheimer, JP Wines, Deloitte, Kunstgarasjen, Unilever Food Solutions, Siderklynga i Hardanger, Ergosite, Avoconsulting Norway, Norges Handelshøyskole, 7 Fjell Bryggeri, Fotefar Temareiser, Netlife Oslo, Slettvoll, UP Norway, iWatch, Panorama Hotel & Resort, Lean Business International, Norsk Kommunikasjonsforening,