Velkommen til

YPPER!

Inspirerende
vinsmakinger online!

BLI EN BEDRE: SMAKER

Barolo eller barbaresco? Hvordan blir du bedre på smak?

 

I Ypper har vi tilsammen over 35 år med erfaring fra smak. Fra restaurant og kjøkken, til vinbar og innkjøp, litt salg og nå som konsulenter og forelesere for morgendagens vinkelnere. 

 

Hvordan du blir skikkelig god på smak? 

 

Vi mener du trenger å smake presist, være metodisk, smake sammen med erfarne folk og viktigst av alt:

 

Ha det kjekt og være sosial

barolo, barbaresco, dolcetto, barbera

POPULÆRE PRODUKTER

Vinsmakinger som inspirerer, øker livsgleden og skaper en
ekte forståelse for mat og drikke. 

 

Lær deg 6 druer på 3 mnd. 

Å smake mat i kombinasjon med vin er den beste måten å oppmerksom på smak. 

 

Vi tar for oss de seks mest populære vindruene. Du smaker live med oss to ganger i måneden der du også får tips til en enkel rett som passer perfekt til vinen. 

Kom i gang: lagring av vin!

Drømmer du om å lagre egen vin?

Ypper kjøper månedlig 6fl. lagringsvin til under Kr. 250,-. Du får anbefalingen og en live analysevideo av vinen. 

Lagring av vin er et månedsabbonement. Du kan si opp når du vil. 

TILBAKEMELDINGER

Hva andre sier om Ypper...

Vi har drevet utelukkende med gastronomi på heltid i 4 år nå og har en stor kundebase fra hvor vi har valgt noen gode skussmål.
Hele kundelisten, samt alt du måtte trenge av informasjon om oss finner du helt nederst på siden. 

«Anniken og Ove held høgt kunnskapsnivå om vin og mat og har eit samspel og glimt i auget som gjer kvelden spesiell.»

Helge Hauso

Luster Sparebank

«Å invitere Ypper til å slå seg løs og komme med sine anbefalinger til menyen og vinen har gitt oss en fantastisk opplevelse hver gang».

Lene Bergmann

Mannheimer AS

"Ypper har vist høy kompetanse og profesjonalitet i gjennomføringen. Jeg kan på det sterkeste anbefale de videre.»

Alexander Lien

Cap Gemeni

Livesmaking:
6 druer på 3 måneder!

– Det handler ikke om å kunne en masse teori om diverse slott og årganger – 

 

Gjennom smaking av både mat og vin sammen lærer du å forstå og beskrive mat og vin presist og på en ekte og ujålete måte. Vi lærer deg 6 druer på 3 måneder - med matkombinasjoner. 

Digital Smaking

Vi smaker live annenhver torsdag. Du smaker akkurat når du vil. Alle smakinger lastes opp på egen kundeportal. 

Inviter på smaking

Du tar med akkurat de du vil på smaking. En flott kveld med snacks, vin i glasset og hyggelig lag med andre. 

Supre kombinasjoner

 Alle oppskrifter fra oss tar du selvsagt med deg i minneboken som du kan ta frem og imponere med når som helst. 


VELG DITT MÅL

Hygge seg litt med vin og mat, eller utforske egne smaksløker? 

Uansett hva du velger vil Ypper gi deg mat og drikke på en forståelig og ujålete måte. 

6 druer på 3 måneder

Bli en langt bedre smaker på 3 måneder

Kr. 1.499,-

Livesmaking 2 ganger i måneden. Ett års tilgang til alle livevideoer + tilsendt månedelig 3-retter med bankers viner til + bonusmateriell og vinlagringspakke! 

Kom i gang med: vinlagring!

Lagre 1 vin i måneden i
hele 2021. 

79,-/mnd.

Månedelig video der vi analyserer vinen vi skal lagre 

KOM I GANG MED: LAGRING AV VIN!

Drømmer du om å lagre vin? Vi vet av erfaring at mange viner under 250,- kan bli helt rå om ca. 5 år. Derfor er prosjektet vårt i 2021 å handle 6 utgaver av samme vin en gang i måneden. Du kan bli med. 

Kr. 799,-/ per år.

DRUEFIN AS - VESTRE TORGATE 11B - 5015 BERGEN

DRUEFIN AS

om oss:

Lurer du på noe kan du alltid
få tak i oss her:

 

 

YPPER / Druefin AS 
Vestre Torggate 11, 5015 Bergen

Org. nr. 918995986

www.ypper.no

 

epost(a)ypper.no

Våre kunder:

 

Norsk Sommelier Utdannelse, Netlife Design Bergen, Bergensavisen,
Horeca Magasinet, Nores, Matarena Bergen,  Cap Gemeni, Ernest & Young,
Myldring, Kule kvinns, Kravia, De Bergenske, Sweco Norge, Luster Sparebank,
Mannheimer, JP Wines, Pikant Mat og Vinhus, Deloitte, Kunstgarasjen,
Unilever Food Solutions, Siderklynga i Hardanger, Ergosite, Avoconsulting Norway,
NHH, 7 Fjell Bryggeri, Forfar Temareiser, Slettvoll, UP Norway, iWatch, Panorama Hotel & Resort, 
Lean Business International, Norsk kommunikasjonsforening, m.fl.