Hallo vinelsker!

Petnatt er en årlig vinmesse som allerede har fått ord på seg for å presentere et svært høyt nivå på de vinene som vises frem.

Vi inviterer til en høykvalitets-vinsmaking som både er hyggelig og uformell. Noen av norges aller beste naturlige viner blir presentert her hvert år.

Med oss denne gangen har vi nok en gang 12 av de mest spennende importørene i Norge.

Messen etterfølges av god stemning med musikk fra DJ Marie Storaas og en spesielt curatert vinbar på Grand Bergen.

Smakingen starter kl. 16.30 og varer frem til kl. 20.00. Billetten din gjelder også for minglefesten etterpå i samme lokaler.

Hjertelig Velkommen til Petnatt 3.0!

NYHET: MASTERCLASS

Bli med på masterclass under messen! Hver seanse er 20 minutter der man lærer noe og samtidig smaking 2 spesielt utvalgte viner. Les mer om de forskjellige under. Pris pr. kurs: 120,-

Påmelding skjer på mail til epost(a)ypper.no. Første mann til mølla. Betaling skjer på Vipps i døren.

NB: Masterclassdeltagelse forutsetter gyldig billett til vinmessen.

Oransjevin og skallkontakt med Marius Søbye.

Marius Søbye har hatt en eventyrlig suksess med vinfirmaet Nebbiolo Wines og sine smaksrike og spennende viner fra Øst Europa. Han har vunnet flere tendere og importerer viner fra spennende vinland som Tsjekkia og Slovenia. Marius skal snakke om skallkontakt og oransjeviner.

Utviklingen av naturlig vin de siste 10 år med John Sonnichsen

VinJohn er et slags naturvinsleksikon i Norge. I mange år har han jobbet med sjeldne og for lengst kultklassifiserte viner som Mark Angeli og La Sorga. John skal snakke om hvordan naturviner har utviklet seg de siste 10 årene. John er en dyktig foreleser med mye kunnskap. Dette blir bra!

Svovel og modning med Ivan Zednik

Ivan Zednik har jobbet i en årrekke i Vinarius. Han elsker vin og er alltid utrolig engasjert. Ivan har vært med på Petnatt siden begynnelsen og har alltid spennende viner med seg på messe. Han skal snakke om et tema han brenner for: Svovel i vin og potensiell modning.