Velg en side

På vinreiser verden rundt er vi som regel opptatt av å drikke og spise lokalt, men er det mulig å følge det samme prinsippet her hjemme?

I de siste årene har norsk sider gått igjennom en revolusjon i smak. Tunge, alkoholsterke og sukkertilsatte sider er helt borte, erstattet av friske, raffinerte og smaksrike lokale produkter.

Denne onsdagen kan du sammen med siderambassadørene Anniken England og Ove Svendsen fra «Ypper» oppleve 4 kortreiste «tapasretter» i kombinasjon med 4 forskjellige sider fra Hardanger.

Her kan du melde deg på arrangementet!

Velkommen til langbord, lave skuldre og en kveld for nye smaksopplevelser. Kom alene eller sammen med venner.

OVE & ANNIKEN er utdannede vinkelnere med undervisningsansvar på både vin og sider. Paret har mange års erfaring fra både kjøkken, vinbar og restaurant og holdt tilsvarende kurs på årets siderfestival på Matfestivalen.